Blackout journal Archer & Olive

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen ben ik door de Neapolitan journal enorme fan geworden van het merk Archer & Olive. Er was voor mij dan ook geen enkele twijfel wat het merk van mijn volgende journal zou zijn. Er ontstond wel wat andere keuzestress, want welke kleur dan?

Keuzestress

In mijn Neapolitan vond ik vooral de zwarte pagina’s erg mooi en had ik moeite om op kraft papier mooie spreads te creëren. Voor mij was de keuze dan ook heel erg tussen een Blackout journal of een witte. Het papier van Archer & Olive is heel wit en niet het creme wat we hier in Nederland vooral gewend zijn van de populaire journals en vond ik soms best nog wel een beetje lastig. Toen ik dus ook halverwege mijn journal al een keuze moest maken voor een nieuwe, was dat eigenlijk nog geen optie.

Black-out Journal
Voorbeeld van de Cresent moon

Met het afvallen van de kraft en de witte journals bleef dus nog een Blackout journal over. Ik heb gekozen voor de Cresent Moon voorkant. Ten eerste omdat ik dat een enorm mooie afbeelding vind, maar ook een beetje noodgedwongen, omdat er in december niet heel veel keuze in Nederland meer was in de blackout journals. Het plan was om december nog af te schrijven in mijn Neapolitan en dan in 2021 te beginnen in dit zwarte boekje. Omdat ik in mijn vorige wat bladzijden overhield, doordat ik geen trackers meer maakte, heb ik besloten dat deze keer wel weer te doen. En dan met name een Instagram followers tracker en een maandoverzicht. Ook heb ik een pagina gemaakt met mijn woord van het jaar en een overzichtspagina waar ik mijn thema’s voor de rest van het jaar in kwijt kan. Ik wilde niet na 2 maanden weer 12 bladzijden overhouden en ze aan elkaar moeten plakken.

Een nieuw jaar, een nieuwe start
Pagina met afbeelding links en beslommeringen rechts

Op 1 januari mocht ik eindelijk beginnen in mijn nieuwe journal en ik ben begonnen met wat me het allermeeste is bevallen in mijn vorige journal. Een grote afbeelding op de linkerpagina en mijn dagelijkse beslommeringen op de rechterpagina. Het liefst zou ik alle pagina’s zo maken, omdat ik dat echt het allermooiste vind. Maar… mijn printer zal dat niet zo leuk vinden en ik denk ook niet dat ik al mijn volgers op insta daar heel blij mee maak.

Corona maatregelen pagina
Alleen maar zwarte pagina’s

Ik probeer op de 160 zwarte pagina’s die dit boekje rijk is zoveel mogelijk te variëren en af te wisselen. Nu we het einde van januari naderen en ik dus 22 bladzijden heb gevuld merk ik dat dat steeds lastiger wordt. Op zwarte pagina’s kom je toch veelal weer terug op hetzelfde concept en dezelfde kleuren. Klein minpuntje, maar waarschijnlijk had ik dat ook gehad als ik een geheel witte journal had aangeschaft.

We gaan nog even door in februari in deze journal en ik ga proberen mezelf en jullie zoveel mogelijk te verrassen met nieuwe lay-outs, materialen enz. Laat het me gerust weten als je nog iets speciaals wilt zien.

Ook een Archer & Olive journal aanschaffen? Vergeet niet uit te checken met de code journalbynaomi10 voor 10% korting.