Vorige week donderdag zat er een mail in mijn inbox van KreaDoe. Op zich niet bijzonder zo vlak voor de oktober editie, maar deze keer was het geen algemene mail. Het was een mail van de organisatie met de vraag of ik een workshop wilde geven tijdens de komende editie.

Voorbeeld van een journal pagina

Jeetje, dat was wel even een fijne mail! Maar eigenlijk had ik al besloten dat het niet kon. Ik moet gewoon werken die week, ik sta al op de vrijdag bij Journal This, het is best ver rijden vanuit Groningen.. Toch heb ik de mail doorgestuurd naar mijn man. Ik voelde me enorm vereerd. En wat kreeg ik terug als antwoord? “Dat ziet er heel goed uit. Ik denk dat je het maar moet doen.” Dat antwoord had ik zeker niet verwacht en toen begon het in mijn hoofd toch ook wel een beetje te spoken. Besloten dat ik de volgende dag eerst eens even ging bellen over het hoe en wat. Samen hebben we wat vragen opgesteld en als die positief beantwoord zouden worden dan zou ik het gaan doen.

Vrijdagochtend vrij vroeg al gebeld en in het gesprek zelfs al een plek gereserveerd. Ik kon kiezen uit een plek met ongeveer 6 werkplekken of het dubbele. Nou.. doe voor deze keer nog maar even 6. Ik heb namelijk totaal geen idee wat ik moet verwachten en of er ├╝berhaupt wel mensen zitten te wachten op mijn workshop.

We gingen na dit telefoontje een weekendje weg dus veel plannen kon ik niet, maar natuurlijk nog wel even op mijn socials laten weten dat ik een workshop ga geven. En wat hebben jullie lief gereageerd, ik heb zelfs al mensen die zich wilden aanmelden. Dat hoeft helemaal niet! Je mag gewoon komen aanschuiven als er plek is.

En wat gaan we dan doen? Je mag met al mijn spulletjes (jaja, ik heb de hele zolder weer leeggetrokken) een journal spread maken. Ik heb van Paper24 papier gekregen zodat je ook dat papier lekker kan testen! En van Journal This zijn er ook nog wat spulletjes die je kunt gebruiken, denk aan papier, stempels en washitape. En het mooie is, beide merken worden op de beurs verkocht. Bevalt het je goed dan kun je daar meteen je nieuwe journal, stempel of tape aanschaffen. Super blij met deze sponsors!

O ja, en ik ben er natuurlijk de hele dag bij om je te helpen, om dingen uit te leggen en technieken voor te doen. Moet ik nog iets speciaals meenemen wat je heel graag eens wilt zien? Laat even een berichtje achter of DM me op instagram. Dan ga ik kijken of ik dat nog in een kratje kan stoppen.

Ik heb er enorm veel zin in en hoop een heleboel van jullie te zien op woensdag 26 oktober van 9.30 uur tot 17.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. Kun je niet op woensdag? Ik ben vrijdag de hele dag aan het helpen in de stand van Journal This. Kom dan ook gerust even dag zeggen!

https://www.kreadoe.nl/workshop/journal-by-naomi-maak-je-eigen-bullet-journal-spread/