Zoals je in mijn vorige blog kon lezen was ik niet super tevreden over de journal van Mus. Dunne bladzijden en daarnaast ook nog heel veel bladzijden. Ik had al een maand mijn nieuwe journal in huis, de groene journal van Creachick. Inmiddels volgde ik haar op instagram en had ik in de zomervakantie alle journal filmpjes gekeken op haar You tube kanaal.

Groene journal van Creachick

Het was voor mij dan ook een logische keuze om voor deze journal te gaan. En wat een verademing was dat! Dikkere pagina’s, fijn papier, een penloop en een envelopje achterin. Helaas begaf de penloop het al vrij snel, maar was dit met secondenlijm op te lossen. Ik had enorm veel zin om in dit boekje te gaan beginnen!

Dit ben ik pagina

In deze journal ben ik meer mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Veel uitgeprobeerd wat ik bij Creachick had gezien en veel nieuwe stickers, pennen, kleurtjes en washi aangeschaft. Dat laatste is mijn grootste verslaving. Ik ben echt dol op washitape en zal er binnenkort een blog over schrijven.

De laatste pagina in mijn journal

In totaal heb ik 2 maanden, van september 2020 tot en met oktober 2020, met dagspreads in deze journal verwerkt. Ik heb wel een aantal trackers gemaakt, maar zo goed als niet gebruikt en besloten daar niet veel meer mee te doen in mijn volgende journal. Ik heb mijn journal vooral om te schrijven over de dag en niet zozeer om lijstjes bij te houden. Een echte bullet journal is niet mijn stijl.

Ik ben dan ook heel tevreden over de kwaliteit van deze journal en ook zeker over de inhoud die ik er in gemaakt heb. Het was een mooi proces met hele mooie pagina’s, maar ook pagina’s die ik nooit weer zou maken. Voor een tweede boekje zeker een succes. Inmiddels was ook mijn Instagram enorm gegroeid en deelde ik dagelijks mijn spreads op dit medium. Wat ontzettend leuk om alles met jullie te delen en gesprekken te voeren. Ook heel veel nieuwe ideetjes doe ik hier op!

Omdat ik heel graag met meerdere papiersoorten wilde werken heb ik als derde journal gekozen voor de Neapolitan van Archer & Olive. Hierover meer in mijn volgende blog.