Naomi, juni 2020

Wie is Journal by Naomi?

Zoals de naam van deze pagina al doet vermoeden heet ik Naomi, 39 jaar oud, geregistreerd partner en mama van twee. Sinds 2004 sta ik voor de klas. Eerst als basisschool docent en sinds 2008 docent Minder handen voor de klas op het voortgezet onderwijs.

Waarom een journal?

Toen in maart 2020 de Corona crisis ontstond merkte ik al snel dat mijn hoofd erg vol begon te raken en dat ik iets nodig had om mijn ideeën en gedachten in kwijt te kunnen. Van mijn elfde tot mijn negentiende heb ik dagboeken vol geschreven om alle gedachten uit mijn hoofd kwijt te raken en dat is vooral nu heel leuk en soms ook grappig om terug te lezen. Toen ik via via op Instagram het bullet journalen tegen kwam wist ik wat me te doen stond. Ik ging ook een bullet journal aanschaffen.

Begin juni 2020 ben ik begonnen in mijn eerste bullet journal en is ook het Instagram avontuur gestart. Al snel kwam ik erachter dat het echte bullet journal systeem niet echt geschikt was voor mij en ik gebruik mijn journal dan ook vooral als dagboek. Ik schrijf elke dag een daily en plaats deze op mijn Instagram pagina die heel toepasselijk ook Journal by Naomi heet.

Waarom deze website?

Toen ik op de Pabo zat had ik al de behoefte om mijn ideeen met andere mensen te delen. Daar is mijn allereerste pagina ontstaan: www.jufnaomi.nl

Nadat ik op het voortgezet onderwijs ging werken is deze pagina niet meer bijgewerkt, maar van vele pabo studenten hoor ik dat hij, hoewel verouderd, nog steeds gebruikt wordt.

Bij alles wat ik maak heb ik altijd de behoefte om het met andere mensen te delen. Of het nou een lesidee, een mooi geverfd kastje of een journal pagina is. Ik inspireer graag anderen en word ook graag door anderen geinspireerd. Maak dus gerust een pagina na of gebruik dezelfde opzet als dat ik doe. Ook ik heb het wiel niet zelf uitgevonden en heb vele ideetjes opgedaan bij anderen.

Pagina uit mijn journal van Loved by Gaby

Heel veel plezier met het lezen van mijn blogs, het kijken van mijn journal video’s en vooral met het maken van je eigen spreads!

Liefs,

Naomi