Na workshops met als thema: starten met journaling en werken met Distress Oxide, heb ik voor de beurzen in het najaar weer een nieuwe workshop ontwikkeld. Deze keer gaan we aan de slag met het product grit paste.

Tim Holtz distress grit-paste is een dekkende pasta met een fijne korrel waarmee we hele mooie textuur effecten kunnen creëren. Het is te gebruiken op allerlei ondergronden, zoals bijvoorbeeld distress oxide, aan te brengen met een paletmes en met behulp van stencils creëren we een gaaf effect. Nat en droog te kleuren met verschillende distress producten of verf (zie voorbeelden).

In een uur kun je oefenen met het aanbrengen van deze pasta in een oefenjournal of in je eigen journal. Ook zijn er tal van voorbeelden waardoor je hopelijk veel inspiratie op doet. Natuurlijk is er na het werken met grit paste nog tijd over om je boekje (of eigen journal) verder aan te kleden. Zo kun je ook weer oefenen met distress oxide, gebruik maken van decoupage papier en vele andere spulletjes.

Op 13, 14 en 15 september kun je me vinden op het Creaweekend in Rijswijk.

Op 11, 12 en 13 oktober is de workshop te volgen tijdens Creaweekend Hardenberg.

Inschrijving

De inschrijving is open via: https://www.journalbynaomi.com/inschrijving-workshops/

De workshop tijden zijn:
10.15 – 11.15 uur
11.30 – 12.30 uur
13.00 – 14.00 uur
14.15 – 15.15 uur
15.30 – 16.30 uur
Per ronde zijn er 6 plekken beschikbaar. De beschikbaarheid is te zien zodra de aanmelding open gaat.

De kosten voor de workshop zijn €15,-. Hiervoor stuur ik z.s.m. een mail met betaalverzoek. Je plek wordt vastgehouden tot 2 weken na het betaalverzoek. Is er dan niet betaald, dan geef ik de plek weer vrij

Voor de workshop heb je niets nodig, alle materialen zijn inbegrepen bij de prijs. Wil je in je eigen journal werken dan kan dat ook natuurlijk! We werken op a5 dot grid papier zodat je eventueel je gemaakte spread ook in je eigen journal kunt plakken.