Sinds januari zat het al in mijn hoofd. Ik wilde zo graag een lessenserie/workshop/cursus maken waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik mijn journal maandelijks opzet. Maar hoe ga ik beginnen? Waar ga ik het neerzetten? Wil ik het gratis aanbieden of mensen ervoor laten betalen?

Coverpage

Al die vragen spookten constant door mijn hoofd en in de eerste week van de zomervakantie heb ik de knoop doorgehakt. Het wordt een gratis YouTube serie waarbij ik elke week één spread online ga zetten. De beslissing om er niet voor te laten betalen vond ik best lastig, want er gaat ontzettend veel tijd in zitten om zo’n video te maken. Maar zolang dit nog mijn hobby is en niet mijn werk heb ik nog de mogelijkheid om het jullie gratis aan te bieden. Wel heb ik de functie SuperThanks aangezet, zodat je een bijdrage zou kunnen doen, wat geheel vrijwillig is en ik helemaal niet verwacht!

Tot zover de twijfels. Toen ik eenmaal had besloten om het op deze manier op YouTube te zetten moesten de video’s nog gemaakt worden. Als eerste uiteraard mijn coverpage. En omdat ik zo verliefd ben geworden op de Sir Vagabond Aviator lijn van Stamperia heb ik besloten alle pagina’s in deze stijl te maken. Ook omdat ik jullie een aantal pagina’s graag wil laten zien die ik in mijn daily journal heb gemaakt en ik deze niet mee wil nemen naar events. Dus twee vliegen in één klap: een mooie lessenserie en een journal om te laten zien op beurzen.

Mood tracker

Om jullie zoveel mogelijk te kunnen laten zien heb ik een lijst gemaakt met trackers die ik allemaal nog ga laten zien. Op de planning staan nog:
– Mood tracker
– Instagram followers
– One line a day
– Weather tracker
– Content planner

En in mijn hoofd zitten momenteel nog veel meer leuke ideeën. Uiteindelijk zullen we ook uitkomen bij het maken van daily’s, want dat zijn uiteindelijk de pagina’s die ik het meeste maak. Mocht je nog graag een speciale spread willen zien mail me dan gerust of stuur een berichtje op Instagram. Ik heb al een aantal hele goede en leuke ideeën gekregen van volgers!

Vandaag kwam de tweede video online. Het maken van een mood tracker. Tot eind augustus staan alle lessen inmiddels ingepland. Iedere woensdag om 10 uur kun je weer kijken naar een nieuwe video. Elke week staat 1 spread centraal. Ik vind het super spannend en ben heel benieuwd wat jullie er van vinden! Laat je het me weten onder de video?